1000g
Basismel for gluten- og melkefri baking og matlaging.
Basert på maisstivelse (”naturlig glutenfri”).
Kan knas og kjevles som vanlig deig.

Til brød, kaker og matretter.
• Inneholder kostfiber – metter lenge.
• Brød og rundstykker kjennes saftige, smuler mindre og oppleves som ferske lengre.
• Føles som ”vanlig brød” når du skjærer i det og smaker.
• Kan erstatte mel 1:1 i de fleste bakverk og matretter, bortsett fra gjærdeiger, da man skal bruke litt mindre mjølmix.
• Deigen kleber ikke og er lett å kna og kjevle. Oppleves nesten som en ”vanlig” meldeig.
• Inneholder ikke egg eller soya.
Ingredienser:
Maisstivelse, psyllium, potetfiber, fortykningsmiddel (xantangummi).
Næringsinnehold pr. 100g
Energi1450 kJ/340 kcal
Fett <0,5 g -varav mättat 0 g
Kolhydrater 84 g -varav sockerarter 0 g
Fiber 2,2 g
Protein 0,5 g
Salt 0 g