500g
Le Veneziane Glutenfri potetgnocchi med spinat.
Glutenfri gnocchi som er laget i Italia med en tradisjonell oppskrift! Gnocchi-ene er delt inn i 2 kar a(250g) De tar kort tid å tilberede.

Kokes i lettsaltet vann til gnocchien flyter opp, de er da ferdig.
Glutenfri, hvetefri, eggfri og melkefri. 
Serveres som tilbehør eller som ingrediens i en annen rett.Brukes gjerne i en ostesaus .
Bland med vanlig gnocchi for et spennende

Ingredienser:
Rehydrerte poteter(70%),( vann, potetflak, emulgator(mono og diglycerider av fedtsyrer), aroma),
maismel, potetstivelse, maisstivelse, spinat 3%, rismel, salt, surhetsregulerende middel(melkesyre),
konserveringsmiddel(sorbinsyre)
Energi | 651kJ / 153 kcal |
Fett | 0,30g |
- herav mettet fett | 0,01 g |
Karbohydrater | 34,81g |
- herav sukker | 0,28g |
Fiber | 1,9g |
Protein | 1,92g |
Salt | 1,15g |