150g
NYHET!
SoftBakeTM for bedere volum og konsistens i glutenfritt bakverk
Skaper et utrolig volum for glutenfritt brød
Gir et mykt og luftig brød som aldri før
Visker ut grensen mellom vanlig og glutenfritt brød
SoftBakeTM inneholder cellulose fra planteriket
Cellulose males ned til et hvitt fint pulver
Består av mer enn 93 % kostfiber fra polysakkarider
Erstatter egenskapene til gluten i glutenfri baking
Bidrar til enormt volum og luftighet i glutenfritt brød


SPØRSMÅL OG SVAR:
Er SoftBake trygt å bruke?
SoftBakeTM inneholder pulveriserte fibre fra cellulose og det er ingen negative helseeffekter å finne
om dette. Cellulose har vært brukt i næringsmiddelindustrien i lang tid.
Erstatter SoftBake psyllium?
SoftbakeTM bidrar med volum, luftighet og konsistens som ingen andre. Psyllium bidrar til stabilitet og absorpsjon av væske, så egenskapene deres er forskjellige, men brukes med fordel sammen.
Må man gjøre om alle glutenfrie oppskrifter som allerede finnes?
Vi tror at SoftBakeTM vil revolusjonere det glutenfrie markedet i fremtiden. For oppskrifter som allerede finnes er det enkelt å beregne hvor mye SoftBakeTM som skal tilsettes.
Beregn den totale mengden ingredienser etter vekt og legg deretter til 1 % av totalvekten i SoftBakeTM.
Eksempel: Alle ingrediensene dine veier 900 g. 1 % av 900 = 9. Legg til 9 g SoftBakeTM i oppskriften din.
Hvorfor en annen ingrediens for glutenfri baking?
De siste 25 årene har glutenfri baking utviklet seg enormt. Med introduksjonen av psyllium i 1995 gikk vi fra stort sett uspiselig brød til veldig godt brød på kort tid. Siden den gang har oppskriftene utviklet seg enormt, men det siste mangler fortsatt
ekstra for å viske ut grensen mellom glutenfritt og vanlig brød.
SoftbakeTM er den første ingrediensen vi har møtt som gjør dette. Dette er neste steg i utviklingen av glutenfri baking. Neste steg kan være "vanlig brød". Hvorfor trenger man i det hele tatt ha gluten i baksten hvis det fortsatt blir dette enormt gode brødet uten gluten?
Vi får se hvor vi lander, men til å begynne med ser vi frem til glede for alle som velger bort gluten slik de i fremtiden
vil kunne bake sitt beste glutenfrie brød noensinne.
Ingredienser:
E464
Hydroxypropylmethylcellulose.
(Fortykningsmiddel. Stabilisator.)
Næringsinnhold (pr. 100g):
Energi | 790 kJ / 188 kcal |
Fett | 0 g |
- herav mettet fett | 0g |
Karbohydrater | 0g |
- herav sukker | 0 g |
Fiber | 93,5g |
Protein | 0g |
Salt | 1,2g |