340g
GLUTENFRI OG SUKKERFRI BAKEMIKS
Bakemix gjør det enkelt å lage mange typer velsmakende bakverk. Tilsett dine favorittsmaker og lag den type bakst du vil ha; sjokoladekake, cupcakes, sukkerbrød, muffins, scones, vafler, lapper - mulighetene er mange! Bakemix er sukkerfri, glutenfri og uten gluten. Den er rik på protein og fiber, men inneholder lite karbohydrater.
Dersom du ønsker bakverk med enda lavere kalori- og fettinnhold kan du bytte ut 1 dl olje med 1 dl mager kesam. Se denne oversikten over næringsinnhold med olje eller mager kesam i forhold til liknende mixer på markedet:
Ingredienser:
Søtstoff: erythritol (Sukrin) og xylitol, maisstivelse, erteprotein, Fiberfin (naturlig resistent stivelse fra mais), Sesam-mel, fiber (sikori, ertefiber, psyllium), potetstivelse, hevemiddel (bikarbonat, difosfat), salt, stabilisator (karragenan), emulgator (mono- og diglyserider),aroma, surhetsregulerende middel (sitronsyre).
Kan virke lakserende ved stort inntak.
Tilberedning
- Sett ovnen på 175 C.
- Bland Bakemix med 4 egg, 1,5 dl vann, og 1 dl olje.
- Rør til en jevn blanding, og ha i det du ønsker av smakstilsetning.
- Stekes midt i ovnen i ca 35 min. (For muffins/mindre porsjonsstørrelser: ca 20 min)
Nettovekt 323 g. Gir en kake på ca 730 g.
Nettovekt: 340 g. Gir en ferdig kake på ca 760 g.
Næringsinnhold pr 100 g ferdig kake:
Kcal: 249
protein: 9,9 g
karbohydrater: 26,3 g (herav sukker 0,4 g)
kostfiber: 7,3 g
fett: 15,7 g
salt: 1,3 g