450g
SukrinSirup Caramel er er et godt alternativ til ordinær karamellsaus, da den har et lavt innhold av karbohydrater, og i tillegg inneholder mye fiber.
Sirupen er perfekt over iskrem, yoghurt, pannekaker, frukt/bær og ulike desserter.
Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig.

SukrinSirup har et unikt lavt innhold av sukkerarter
Sukkerarter per 100 g:

Næringsinnhold sammenliknet med andre siruper
|
Energi (kcal) | 149 | 217 | 294 | 297 |
Fett | 0 | 0 | 0 | 0 |
Netto karbohydrater | 6.6 | 33 | 71 | 74 |
Kostfiber | 49 | 38 | 5 | 0 |
Protein | 0 | 2 | 0 | 0 |
SukrinSirup og diabetes
SukrinSirup inneholder under 2 % sukkerarter. Den gir marginalt lite utslag på blodsukkeret, og er dermed trygg å bruke for diabetikere og alle som er opptatt av å holde et stabilt blodsukkernivå.
Ingredienser:Maisfiber, søtstoffer, (sorbitol, erythritol, steviolglykosider), melasse, aroma, salt.
Næringsinnhold per 100 g
Energi 149 kcal
Fett 0 g
-herav mettet fett 0 g
Karbohydrat 21 g
-hvorav sukkerarter 1,8 g
-hvorav polyoler 14 g
Fiber 49 g
Protein 0 g
Salt 0,07 g
Netto karbohydrater 6,6 g