Nettovekt 360 g. Gir en stor kake på ca 800 g.
Sukrin Kakemix

Nå får du hjelp til å lage favorittkakene dine helt uten sukker og hvetemel! Med sunnere Kakemix er det enkelt å lage kaker som alle kan spise med god samvittighet. Vi bruker Sukrin i stedet for sukker og erstatter hvetemel med Sesam-mel og FiberFin. Resultatet er en saftig og velsmakende kake som kan nytes til både hverdags og fest.
- Glutenfri
- Uten tilsatt sukker
- 13 g protein per 100 g ferdig kake
- Perfekt som base for eplekake, gulrotkake med mer.
- Fiberrik, med 7 g fiber per 100 g ferdig kake
100 g ferdig kake gir 258 kcal. Her kan du se næringsinnholdet i Kakemixen i forhold til snittet av 6 tilsvarende kakemikser på markedet:
Ingredienser:
Fettredusert sesam-mel, søtstoff: erythritol, fiber (fra resistent maisstivelse, sikorirot, psyllium), stivelse (mais, potet), erteprotein, hevemiddel (natriumbikarbonat, difosfat), salt, emulgator (mono- og diglyserider), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, søtstoff: sukralose.
.
|
Energi (kcal) | 258 | 156 | 348 |
Fett | 18 | 4.5 | 14 |
Netto karbohydrater | 9.3 | 10 | 51 |
Kostfiber | 7.4 | 7.4 | 1.0 |
Protein | 13 | 14 | 3.5 |
Tilberedning
- Sett ovnen på 175 C.
- Bland 4 store egg, 2 dl vann, og 1 dl olje i en bolle.
- Tilsett posens innhold og visp til røren er glatt.
- Stekes midt i ovnen i ca 30 min.
Nettovekt 360 g. Gir en stor kake på ca 800 g.