250g
KETO-blandingen er et produkt for bruk i en lavkarbo ketogen diett, rik på protein og fett, og lav på karbohydrater. Anbefalt som slankekost eller for pasienter med type 2 diabetes.
En blanding for universell bruk, for baking av KETO-produkter: brød, rundstykker, pizzadeig og muffins.
250 g av blandingen gir 600 g luftig, mykt brød, som etter steking beholder friskheten de påfølgende dagene.
Kjempegodt brød med god konsistens. Kan oppbevares i kjøleskap i godt over en uke.
Veldig enkelt å tilberede - bare tilsett vann og rør med en skje! Stek i ovnen. Det er ikke nødvendig å blande, elte, tilsette gjær eller vente til den hever.
Høy på fiber og protein

Ingredienser:
Delvis fettredusert mel (gresskarfrø, linfrø, kokos), fiber (sikori, kokebanan), linfrø,
sesamfrø,
eggehvitepulver, erteprotein, Himalayasalt, hevemiddel: natriumkarbonat.
Næringsinnhold (pr. 100g):
Energi | 851 kJ / 205 kcal |
Fett | 9,5g |
- herav mettet fett | 1,9 g |
Karbohydrater | 4,8g |
- herav sukker | 2,1g |
Fiber | 14g |
Protein | 18g |
Salt | 1,4g |