125g
Glutenfritt fullkornsbrød.
Myke skiver av grovt mel er tilberedt med en ny oppskrift som kombinerer godhet og mykhet i grovt brød. Ideell for mattpakker og lunsj, god som den er og utmerket nyristet.
Laktosefri og melkeproteinfri
Ingredienser:
Vann, maisstivelse, 7 % fullkorns bokhvetemel, solsikkeolje, 2,4 % linfrø, 2,4 % solsikkefrø, sukker, psylliumfiber, glutenfri byggmaltekstrakt, salt, fortykningsmidler: hydroksy-propyl-metylcellulose, guargummi; gjær, emulgator: mono- og diglyserider av fettsyrer;
soyaprotein, pulverisert blanding basert på naturlig gjær (rismel, bokhvetemel, quinoamel, gjær); aromaer.
Den kan inneholde spor av
lupiner og sennep. Overflatebehandlet med etylalkohol.
Næringsinnhold (pr. 100g):
Energi | 1171 kJ / 279 kcal |
Fett | 8,7 g |
- herav mettet fett | 1,1g |
Karbohydrater | 45g |
- herav sukker | 8,3 g |
Fiber | 4,8 g |
Protein | 2,7g |
Salt | 1,5 g |